Szolgáltatásaink
Domain
Tárhely és Email
WebDesign - (Referenciák)
Tanácsadás
 
Info
NetGuru gyorstalpaló
GoogWorX Mail Beállítások
POP klienshez
IMAP klienshez
FlashPlayer telepítési útmutató
 
Kapcsolat
Elérhetőségeink
Számlázási adatok
Barátaink
Webmatricák
 
Egyéb
Total Commander Hacks
Windows Tippek
Run Parancsok
 
Referenciák, Eddigi munkáink

Itt tekintheti meg eddigi munkáinkat. Az alábbi websiteok mindegyikét a NeoNetworX Studio készitette. Az egyes oldalak képeire kattintva website főoldalára ugorhat (új ablakba nyílik!) és megtekintheti azt működés közben is. Az egyes projektek illusztrációi mellett rövid leírást talál a website funkciójáról és kialakításának irányelveiről.

 

Jövőt A Hajléktalanoknak Alapítvány

     
 

Ez a website vegyesen használ Flash animációt a látványosság eléréséhez és klasszikus HTML technológiát, hogy a Google és más kereső motorok számára könnyen értelmezhető legyen.

Az oldal tartalmát az elkészítés óta a NeoNetworX Studio adminisztrálja, mivel a megrendelő ezzel nem kívánt foglalkozni. A karbantartási megállapodás szerint a tartalom havonta négyszer (vagyis hetente egyszer) kerül frissítésre az alapítvány által emailben átküldött anyagok alapján.

 

     

MTM Autósiskola

   
  Klassikus HTML alapú animáció nélküli egyszerű weboldal. Tartalma a megrendelő által szbadon változtatható egy kliensprogram (Contribute) használatával, az aktuális akciók és árlisták pedig letölthető excell táblázatokban is firissíthetők.
     

EZOINFO - EZOterikus INFOrmációközpont

     
 

Ez a webrendszer egy úgy nevezett Tartalom Kezelési Rendszer motort használ (PHP, mysql, smarty). Ennek lényege, hogy a webrendszer egyszer kerül kifejlesztésre (a vizuális megjelenéssel és a működési logikával együtt, majd ezek után átadjuk azt a tulajdonosnak.

Innentől kezdve a tartalamat a webrendszer a tulajdonosa által feljogosított felhasználói csoport tartja karban. Minden regisztrált felhasználó a (tulajdonos által szabályozható) jogosultságának megfelelő mértékben működhet közre.

Ideális megoldás olyan projektekhez ahol központi, bárhonnan azonnal elérhető, állandóan aktuális dokumentáció fentartása szükséges.

 

Jelenleg az oldal üzemelését a tulajdonos afelfüggesztette

 

     

Buda-Deco Kft.

     
 

Egyszerű kizárólag tájékoztató jellegű passzív website. Csak Flash technológiát használ az ebben a módszerben rejlő változatos és hatásos animációs lehetőségek kihasználsa végett.

Tartalmát tekintve fix, csak ritkán történik rajta változtatás, létrehozásának célja a cég által forgalmazott termékek online megtekinthetősége, egy tulajdonképpeni internetes katalógus elkészítése volt.

Ideális megoldás ritkán változó termékekkel, szolgáltatásokkal kereskedő cégek számára, akik egy egyszerűen böngészhető letisztult, de ugyanakkor látványos arculatra vágynak.

     

Entropia Portal

   
  Egy közösségi portál amely PHP-MySQL alapú tartalom kezelő rendszert (CMS) használ, amelyel tulajdonosa és megbízott adminisztrátorai tartalom oldalakat, tudnak létrehozni, fórumokat működtetnek, szvazásokat vezetnek, file feltöltési és letöltési funkciókat látnak el, képeket tárolnak és menedzselnek, körleveleket írnak, stb. Egy tartalomkezelő rendszer aktív funkciói tulajdonképpen a végtelenségig bővíthetőek.
     

MunkaTárs - Alternatív munkakereső portál

     
 

Szintén egy Tartalom Kezelési Rendszer (PHP, mysql, smarty), amely a munkaerőpiacon fellelhető igények és lehetőségek összepárosítását tüzte ki célul. A rendszerbe mindenki ajánlhat munkát (hirdethet) aki elfogadja az erre vonatkozó szabályzatot.

Tartalmát a tulajdonos és adminisztrátori gárdája tartja karban. Az ehhez szükséges alapismereteket az általunk nyújtott pár órás betanítási folyamaton sajátították el és azóta is sikeresen építik a portált saját elképzeléseik szerint.

 

     

Mirka Hastánc iskola

     
 

Kizárólag HTML technikát használó site,. animációt nem tartalmaz leszámítva a gombokra mutatva megjelenő képeket (javascript)

A tartalmat itt is a megrendelő tartja karban, saját igénye szerinti gyakorisággal. Mivel a site nem használ tartalomkezelő motort egy speciálisan HTML-site karbantartást automatizáló egyszerű programmal (Contribute) történik a frissítés. Ezt a programot átadáskor telepítjük és konfiguráljuk a megrendelő saját (vagy egy általa megjelölt másik) számítógépére. Ezek után a website egy, a Microsoft Word felhasználói felületéhez igen hasonló felületen keresztül adminisztrálható.

     

Melocco

   
 

Melocco János és Anna családi weblapja amely az általuk nyújtott szolgáltatásokat és tevékenységeket mutatja be. tartalmát ők tartják karban személyesen szintén a Contribute nevű site-építő kliensprogram használatával.

Ezen az oldalon az arculat fő vonásait a Melocco család design elképzelései adták, ők tervezték meg a honlap vázlatát a NeoNetworX csak a kivitelezésben és az internetre való optimalizálásban működött közre.

     

Eclesia Holistica

   
  A Magyar holisztikus egyház (Eclesia Holistica) honlapja. Joomla (PHP MySql) tartalomkezéő rendszerrel (CMS) épitett közösségi portál, amit felhasználói az egyház életével kapcsolatos projektek és folyamatok menedzselésére és dokumentálására használnak. Egyszerre használják az oldalt belső és külső kommunikációs felületként, ezér számukra fontos a felhasználók olyan csoportokba rendezése amelyek hozzáféréseit az egyes tartalmi elemekhez korlátozni tudja az adminisztrátor. Így jól szabályozható, kinek mit engedünk megtekinteni.
     

 

 

 

 

Webdesign szolgáltatásunk >>

 
 
     
   
.: Főoldal .:. Szolgáltatásaink .:. Info .:. Kapcsolat :. .: by NeoNetworX © 2008 .:. giny8i8 :.