Szolgáltatásaink
Domain
Tárhely és Email
WebDesign - (Referenciák)
Tanácsadás
 
Info
NetGuru gyorstalpaló
GoogWorX Mail Beállítások
POP klienshez
IMAP klienshez
FlashPlayer telepítési útmutató
 
Kapcsolat
Elérhetőségeink
Számlázási adatok
Barátaink
Webmatricák
 
Egyéb
Total Commander Hacks
Windows Tippek
Run Parancsok
 

Tanácsadás Szolgáltatásunk

Teljeskörű segítséget nyújtunk az ön igényeinek leginkább megfelelő infokommunikácós megoldás megtalálásában és annak (akár más cégekkel végeztetett) kivitelezésében is. Az interneten való megjelenés alapjaitól egészen a részletes szakmai tájékoztatásig, kívánsága szerinti mértékben ismertetjük meg a világháló rejtelmeivel.

 

Díjszabás

Tanácsadási szolgáltatásunk díja mindig egyedi megállapodás tárgyát képezi   Egyedi ár

Megrendelés

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba a szolgáltatás megrendeléséhez  

Tanácsadási területeink

Konzultáció

Megválaszoljuk kérdéseit, segítünk az első lépésekben, megóvjuk az elhibázott döntésektől. Mielőtt bármilyen befektetésbe kezd az interneten való megjelenéssel kapcsolatban, kérje ki szakembereink véleményét. Nem tudja mi alapján válasszon a beérkező ajánlatok közül, mi olcsó és mi drága? Kérdezzen! Válaszolunk.

 
Milyen websiteot készíttessek? Egyáltalán... miyen website típusok vannak?
Hogyan válhatna ismerté a websiteom?
Mi, mennyit ér? ...ez most olcsó vagy drága?
Látvány és működés - néha a kevesebb a több?

Ismeretterjesztés

Oktatás, alap- és speciális ismeretek, tartalomkezelési technikák, ezek használatának betanítása, tippek és trükkök, tréningek és csoportos foglalkozások.

 

Kezdjük is el: Első lépésként javasoljuk hogy olvassa el az allábbi általunk összeállított rövid ismertetőt, amely az internetes megjelenés alapfogalamaival és szóhasználatával ismerteti meg. Ebből megtudhatja mi az a domainnév, tárhely, emailcím, aktív website, stb.

NetGuru Gyorstalpaló >>

 

Teljeskörű infokommunikáció menedzsment

Nem mindenkit érdekelnek a szakkifelyezések és technikai trükkök és adatok. Sokan nem szeretnék a mélységeket megismerni, csupán egy működő e-marketing kampánnyt / websiteot / tárhellyet / emailcimet / stb. szeretnének, a lehető legkevesebb utánajárás, figyelem befektetésével, rájuk is gondoltunk

Igény esetén teljes egészében átvállaljuk internetes megjelenésének menedzselését, annak minden velejárójával együtt. A folyamatokról és események adminisztratív és szakmai lebonyolítását mi végezzük (amiről természetesen rendszeresen beszámolunk), azonban az egyes lépések előtti döntéseket mindíg ön hozza meg.

Háttér támogatás

Más szervezetekkel kezdődő, vagy éppen futó internetes, megjelenési projektjeiben végigkísérjük, a diszkréten, a háttérben maradva támogatjuk. Válaszolunk felmerülő kérdéseire, szükség esetén alternatív megoldásokat találunk. Megoldjuk esetleges vészhelyzeteit és kríziseit. koplikációk esetén akár a teljes projekt további szervezését, lebonyolítását átvállaljuk.  

Felülvizsgálat, elemzés, tanulmánykészítés

Kérésére megvizsgáljuk cégét, szervezetét és javaslatokat teszünk, mibe és hogyan lenne érdemes befektetnie az infokommunikáció lehetőségei közül. Hogyan tudná internetes megjelenését még hatékonyabbá tenni.

 

Lezárult projektjeit szakmai szemmel felülvizsgáljuk, utólag kiértékeljük, az ön érdekei tükrében minősítjük. Feltárjuk további lehetőségeit, segítünk a következő lépések megtételében.

 

Tanulmányt készítünk egy ön által megnevezett harmadik szervezet infokommunikációs aktivitásáról, kampányáról, elemezzük azt és igény esetén dokumentáljuk tevékenységét. A folyamat lezárultával kiértékeljük és levonjuk a következtetéseket, teljeskörű szakvéleményt adunk.

 

 

 
 
     
   
.: Főoldal .:. Szolgáltatásaink .:. Info .:. Kapcsolat :. .: by NeoNetworX © 2008 .:. giny8i8 :.